Lyt til dine medarbejdere

Når man har en virksomhed, kan det være rart at vide hvordan ens kollegaer har det eller hvad de har af meninger om selve virksomheden og det, den tilbyder. Du kan her lave en undersøgelse. I appstore kan du finde en survey app, som gør det muligt for dig at få informationer fra dine kollegaer.

 

De kan svare på denne undersøgelse anonymt og du har derfor et bedre overblik over hvordan de har det. Du kan samle disse data og se dem hvor som helst, bare du har en iPad med dig.

 

Det er rigtig smart at lave denne undersøgelse på iPad og dermed forbedre de ting, som dine medarbejdere finder nødvendige, fordi du nu har muligheden for at høre dem. Hvis der er problemer, så er det ikke altid, at folk vil tale om det, men når de kan svare anonymt, kan I få løst problemerne inden det bliver værre. Det er ikke rart at være på en arbejdsplads, hvor folk ikke har det godt og nu kan I løse det.

Gør din virksomhed mere populær hos kunderne

 

Du kan også lave en undersøgelse, så du kan undersøge tilfredsheden hos virksomhedens kunder. De kan hurtigt via denne app fortælle om de er tilfredse med jeres produkter eller jeres service og dette kan hjælpe jer til at gøre det bedre eller få mere selvtillid, hvis de er godt tilfredse.

 

Det er altid dejligt, når nogen synes, at man gør det rigtig godt og derfor er sådan en undersøgelse rigtig positiv for virksomheden.

 

Når I finder ud af hvad jeres kunder synes, kan I tale om dette og finde ud af, hvordan I kan gøre det bedre, så kunderne bliver fuldt ud tilfredse. Dette er med til at gøre jeres virksomhed bedre og I kan udvikle jer.

Styrk virksomheden med en undersøgelse

 

Der er mange gode grunde til at lave sådan en iPad undersøgelse og det er muligt at lave mere en én, så du både kan finde ud af hvad kunderne mener om din virksomhed og hvordan dine medarbejdere har det. Du kommer ikke til at fortryde at lave denne undersøgelse, da det er med til at styrke virksomheden og det kan der nogle gange være brug for, hvis man er en ny virksomhed eller har brug for at blive større. Overvej om det ikke er noget for jer og hør hvad folk mener.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *